PIILOPIRTTI, Neuvola

Etelä-Savo , Neuvola    Niskajärventie 310    4 Henkilöä    Hinta Alk. 344€/ viikko

Pieksämäeltä 18 km lounaaseen, Niskajärvi 20 m (pituus 6 km, leveys 1 km) matala, kova, hiekoitettu savipohja, laituri ja soutuvene.

Pyöröhirsimökki 1971, tupakeittiö (17 m²), jossa levitettävä laveri kahdelle, pukuhuone, sauna puukiukaalla, kuisti ja terassi. Nukkuma-aitassa (13 m²) kolme erillisvuodetta.

Puukatos ja ulkokäymälä. Muurattu ulkogrilli. Soutumatka autopaikalta saareen 250 m, juomavesi on saatavilla autopaikalla sijaitsevasta kaivosta. Piilopirtti on rauhallinen vuokramökki, joka on saaren (0,6 ha) ainoa mökki. Noin 100 m etäisyydellä olevilla saarilla on omistajan kaksi muuta saarimökkiä vuokrattavissa, mökit 13800 ja 13828.

Omistajan maatila ja pellot naapurissa, hernettä ja mansikkaa myynnissä. Omistajalta voit kysyä vuokralle perämoottoria ja polkupyörää.

Niskajärvi on kalaisa järvi, kalalajit mm. ahven, hauki, kuha, lahna. Lähistöllä on myös hyvät marja- ja sienimaastot.

Huom. Omistaja perii paikan päällä siivousmaksun suuruisen panttimaksun, ellei siivousta ole varattu lisäpalveluna.

Naarajärven pienlentokenttä 15 km, Melontareitti ”Savon Amatson” 16 km, Kalastuspaikka ”Nykälän Koski” 18 km, Pieksämäki; Nukkekoti Tarinamäki 18 km, Mikkelissä mm. Visulahti ja Kenkävero 80 km, Helsinki 280 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot