RIEMUKAARI, Lihavanpää

Etelä-Savo , Lihavanpää    Juniper 29    8 Henkilöä    Hinta Alk. 886€/ viikko

Heinolasta 58 km koilliseen, Iso Aitjärvi 20 m (pituus 0,7 km, leveys 0,7 km) osin hiekoitettu, pehmeähkö sora/kivipohja, laituri ja soutuvene.

Puurakenteinen huvila 2014, iso tupakeittiö, jossa vuodesohvalla kaksi lisävuodepaikkaa, kaksi makuuhuonetta (10 m²), molemmissa kaksi vuodetta, saunatuvassa vuodesohva kahdelle, kaksi erilliswc:tä, pesuhuone ja sauna (sähkökiuas), iso katettu terassi.

Rantasauna 2014, saunatupa ja sauna puukiukaalla, turvekatto. Saunalle tulee kesällä pumpulla vesi, talvella on kantovesi.

Internet-yhteys on mobiililaajakaistayhteys, neljä polkupyörää käytössä.

Pihalla on kahden auton katos, beachvolleykenttä ja grillikota sekä vuokrattavissa palju. Paljun hinta on 70 euroa täytettynä tai 150 euroa valmiiksi lämmitettynä. Palju maksetaan käteisellä suoraan omistajalle paikan päällä. Varaathan paljun omistajalta etukäteen. Riemukaari on moderni ja tasokas vuokrahuvila, joka sopii hyvin perheille ja porukoille. Isolla piha-alueella sujuvat monenlaiset lomapuuhat. Rantalenttismatsin jälkipelit voi puida paljussa, kodassa tai saunassa.

Hyvät kalavedet ja marja- ja sienimaastot aivan vieressä. Omistajan toinen huvila 14294 on ainoa lähinaapuri 70 metrin päässä.

Pertunmaa 13 km, hoidetut ladut Pertunmaalla (pituus 10 km). Kuortti 24 km, Mäntyharju 27 km (mm. Taidekeskus Salmela), Mikkeli 54 km, Heinola 58 km, Repoveden kansallispuisto 70 km, Lappeenranta 125 km, Helsinki 196 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot