SAIMAANHELMI, Savonlinna

Etelä-Savo , Savonlinna    Sikolahdentie 93    8 Henkilöä    Hinta Alk. 1108€/ viikko

Savonlinnasta 30 km kaakkoon, Saimaa/Jännevesi 50 m, kova, nopeasti syvenevä hiekka/sorapohja, laituri ja soutuvene.

Hirsihuvila 2008, keittiö, olohuone, makuuhuone (10 m²) parivuode, kodinhoitohuone, pesuhuone, saunassa sähkökiuas ja puulla lämmitettävä aitokiuas, erillis-wc, työhuone/kirjasto, terassi, ilmalämpöpumppu.
Yläkerrassa makuuhuone (7 m²) kaksi vuodetta, makuuhuone (8m²) kaksi vuodetta, aulassa yksi vuode.

Rantasaunalla (25m²) puukiuas, takkatupa, jossa vuodesohva kahdelle. Rantasauna on ympärivuotisessa käytössä, pakkaskaudella kantovesi.

Paljun käytöstä pakkaskaudella tulee sopia omistajan kanssa erikseen. Saimaanhelmi on upealla paikalla sijaitseva tasokkaasti sisustettu moderni vuokrahuvila.
Isolta terassilta aukeaa hienot näkymät Saimaalle, rannassa on myös terassi oleskeluun. Ulkokokkailut onnistuvat molemmissa paikoissa, käytettävissä on kaksi kaasugrilliä, sähkömuurikka, hiiligrilli ja savustuspönttö. Käytettävissä on myös sähköperämoottori veneeseen. Yläterassilla on palju lisähinnasta vuokrattavissa.

Lähistöllä on hyvät sieni- ja marjamaastot sekä useita Salpalinjan kohteita.

Tanhuvaaran urheiluopisto 16 km, Retretti, Lusto, Kesämaa ja Punkaharjun harjualueen maisemareitti 26 km, Savonlinna 30 km, Kerimäki 33 km (mm. maailman suurin puukirkko), Oravi, Linnansaaren kansallispuisto 65 km, Imatra 124 km, Helsinki 363 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot