SOINTUKALLIO, Savonlinna

Etelä-Savo , Savonlinna    Vihtaniementie 155    8 Henkilöä    Hinta Alk. 1085€/ viikko

Savonlinnasta 12 km länteen, Saimaa/Pitkä Pihlajavesi 20 m, kova savipohja, rantaviiva kivikkoinen, oma vene.

Höylähirsimökki 2007, keittiö, olohuone, makuuhuone parivuode (oma uloskäynti), toinen makuuhuone levitettävä laveri, parvella levitettävä laveri ja kaksi patjaa. Pesuhuoneessa suihku ja wc, kodinhoitohuone.

Pihalla erillinen ympärivuotisessa käytössä oleva saunarakennus (puukiuas) 25 m², jossa myös pukuhuone ja saunatupa. Saunatuvassa on vaihtoehtoinen vuodepaikka vuodesohvalla (120 cm), takka ja minikeittiö.
Saunarakennuksen edessä on kylpypalju, jonka vuokraamisesta ja käytöstä sovittava erikseen kohteen omistajan kanssa.

Pihalla on avonainen kesäkeittiö, vesipiste, kaasugrilli katoksen alla. Nuotiopaikka rannassa. Tasokas ja hyvin varusteltu huvila mukavaan loman viettoon. Talviaikaan kohteeseen pääsy voi olla haastavaa tien loppuosan mäkisyyden vuoksi, nelivetoautolla saapuminen on suositeltavaa.

Rannassa on tukeva laituri, josta aukeaa hienot maisemat Saimaalle. Laiturin päässä on vettä 1,5 – 2 metriä, joten siihen pääsee isommallakin veneellä. Laivaväylä kulkee n. 500 m päästä ja isojakin laivoja voi päästä näkemään.

Aholahden maastohiihto-keskus 10 km, Ruunarinteet 10 km, Vuohimäen ratsastuskoulu 7 km, Savonlinna 13 km, Kerimäki 35 km, Punkaharju 47 km, Sulkava 43 km. Erinomaiset retkiluistelumahdollisuudet 7 km päässä.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot