HÄRKÄLINNA, Hauho

Hauho , Kanta-Häme    Leppäniementie 196    17 Henkilöä    Hinta Alk. 1844€/ viikko

Hämeenlinnasta 37 km pohjoiseen, Iso-Roine -järvi 190 m (pituus 8 km, leveys 2 km) matala, kova hiekkapohja. Ranta ja vene on yhteiskäytössä.

Hirsimökki 2006, tupakeittiö 8 lisävuodetta (8-paikkainen kerrosvuode), makuuhuone 2 vuodepaikkaa, makuuhuone 2 vuodepaikkaa, osa makuuhuoneiden vuodepaikoista on runkopatjoja ilman jalkoja, makuuparvi 5 lisävuodetta, sauna (sähkökiuas), pesuhuone (2 x suihku), avokuisti, 2 tornia. Wc ala- ja yläkerrassa.

Yhteiskäytössä rantasauna Iso-Roineen rannalla. Rantasauna on tämän mökin ja mökkien 8421 – 8425 yhteiskäytössä.
Leppäniemen Hirsihuvilat

Viihtyisä iso keskiaikaiseen tyyliin rakennettu ””Härkälinna”” metsäisessä rinteessä. Linna tarjoaa upeat puitteet lomailuun, juhliin, leireihin, kokouksiin ym. tilaisuuksiin. Linnassa on hyvin varustettu keittiö (mm. astiasto 35 hengelle ja kiertoilmauuni) ja nykyaikainen kokoustekniikka (mm. videotykki ja iso kangas sekä 42″” taulu-TV). Linna on varustettu osin normaalista vuokramökistä poikkeavin varustein, esim. lukitus: sisällä ollessaan ovi laitetaan lukkoon pönkkäämällä puupalkit oveen. Ulos mennessään asiakkaat laittavat oven hakaan ja riippulukoilla ovenpielistä kiinni.

Linnalla on oma maanalainen savusauna, jonka lämmittäminen maksaa 190€. Härkälinna on alun perin rakennettu Suurta Seikkailua 2005 varten. Linnan ympärillä on aitavarustus. Linnassa on kaksi tornia, joista voi ihailla maisemia.

Leppäniemen tila sijaitsee Hauholla, puhdasvetisen runsaskalaisen Iso-Roineen rannalla, Utterinvuoren kupeessa. Etäisyys Hämeenlinnaan 37 km, Tampereelle ja Lahteen 65 km, Helsinkiin 140 km.
Linnan lisäksi majoitustilaa on kohteen muissa mökeissä (8414-8425). Kaiken kaikkiaan tilan mökkeihin mahtuu majoittumaan yhteensä 120 henkeä.

Tilalla on oma 7 ha:n luonnonsuojelualue. Ympäristö tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet sekä maastossa että vesillä. Alueella on suojaisa kotakeittiöllä varustettu metsäkämppä, joka tarjoaa mukavan levähdys-/evästyspaikan säästä riippumatta.

Linnan ja rannan välisellä 2.5 hehtaarin suuruisella niittyalueella on keskiaikaistyylisiä kisailuvälineitä ja laitteita, joita voidaan käyttää opastettuna. Alueella myös sulka-ja lentopallokentät sekä yksityinen 21-väyläinen frisbeegolfrata (kiekot ja opastus tilauksesta). Hiihtolatuja reilusti lähistöllä, ratsastusta mm. islanninhevosilla, kalastusta veneillä ja monitoimilautalla, melontaa. Myös opastettua kalastusta ja ravustusta, myös tuulastuskalastusta, saatavilla tilauksesta (1700 ha:n kalastusalue Iso-Roineessa). Moottoriveneeet ja lautta vuokrattavissa. Lumikenkäretkiä tilauksesta. Metsässä mökkien lähellä on asiakkaiden käytettävissä ””metsäkämppä”” kotakeittiövarusteineen.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot