HONKARANTA, Karstula

Karstula , Keski-Suomi    Kolisevanranta 142 B    10 Henkilöä    Hinta Alk. 744€/ viikko

Eräkämppä Napapiirin tuntumassa Perttausjoen rantatörmällä, n. 60 m joelta.

Tupakeittiössä levitettävä laveri, makuuhuoneessa kerrossänky, parvella (9 m²) 3 sänkyä. Takka-/kaminalämmitys. Polttomoottorikäyttöinen vesipumppu.

Puulämmitteinen ulkosauna, jossa tilava saunatupa. Pihassa nuotiopaikka.
Käyttövesi joesta. Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Rovaniemi 76 km, Meltaus 20 km (kauppa), Sinettä 55 km.

Perttausjoki laskee Meltausjoen alajuoksulle, missä erinomaiset kalastus- ja melontamahdollisuudet. Kalastusalue: 2561 Meltausjoki (www.eraluvat.fi). Alueella myös hyvät ja laajat metsästysalueet. Pienriista-alue: 2614 Meltaus (www.eraluvat.fi).

Autolla pääsee mökin pihaan kesällä (mökillä ei talvivuokrausta). Tähän kohteeseen ei voi vuokrata liinavaatteita eikä loppusiivousta, joten muistathan ottaa omat lakanat ja pyyhkeet mukaasi sekä siivota kämpän ennen lähtöäsi.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot