VILLA PAASIRINNE B, Toivakka

Keski-Suomi , Toivakka    Jyväskyläntie 214 B    4 Henkilöä    Hinta Alk. 429€/ viikko

Jyväskylästä 30 km etelään. Leppäveden rantaan 60 m. Oma soutuvene rannassa, jossa kova savipoja, jonkin verran kiviä. Mökin ja rannan välissä kulkee paikallistie numero 644. Lapsiystävällinen hiekkaranta Toivakan kirkolla 4,5 km.

Villa Paasirinne B sijaitsee aurinkoisella tasaisella nurmikkotontilla. Hyvin hoidetulla piha-alueella runsaasti kukkivia pensaita ja perannaryhmiä, jotka tuovat yksityisyyden suojaa.

Puurakenteinen mökki, rakennettu 1940, laajennettu 1995 ja peruskorjattu, ja kalustoa uusittu 2012 /2018. Tupakeittiössä levitettävä vuodesohva kahdelle, makuuhuoneessa parivuode. Pesuhuone (pyykinpesukone), sauna, eteinen (jossa pakastin), pieni kuisti-terassi.

Mökissä ilmalämpöpumppu (viilentää ja lämmittää tarpeen mukaan). Keittiön varusteena myös mm. leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, kuuden hengen astiasto ja monipuoliset ruuanvalmistusvälineet, lisäksi sähkö- ja puuliesi, jonka yhteydessä pieni leivinuuni.

Piha-alueella patio, hyvin varusteltu grillikota ja savustuspaikka.

Tunnelmallisessa kodassa himmentävät valot, radio, kylmälaukku, savustuslaatikko, nokipannu kahvinkeittoon ja lammastaljat penkeillä. Polttopuut sisältyvät hintaan.

Viereisellä Paasivuorella hienot näköalat vesistöön ja mainiot marja- ja sienimetsät. Paasivuorelle johtaa lenkkeilyyn sopiva metsäautotie.

Pelastusliivejä aikuisille. Mato-onki ja virveli lomalaisten käytössä. Leppävedessä on hyvä kalakanta. Saunan lämmitykseen, kalastukseen ja savustukseen antaa omistaja tarvittaessa opastusta.

Kohteessa jätteen lajittelu (sekajäteastia ja biokompostori).

Laskettelukeskukset Laajavuori 32 km, Riihivuori 48 km ja Häkärinteet 46 km, Peurunka Golf ja Revontuli Golf 48 km, Leivonmäen kansallispuisto 25 km, Nokkakiven huvipuisto Lievestuore 27 km, Jyväskylä 27 km.

Pakollinen avainpantti 150 euroa peritään paikanpäällä. Liinavaatteet sisältyvät varauksiin.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot