ERKKUSEN KÄMPPÄ, ERÄKÄMPPÄ, Kemijärvi

Kemijärvi , Lappi    Palovarvikontie 214    4 Henkilöä    Hinta Alk. 450€/ viikko

Kemijärven keskustasta 40 km koilliseen, sijaitsee syrjäisellä seudulla, Palovarvikonlampi 60 m (lammen pituus 230 m, leveys 100 m), syvä ranta, mutapohja, oma vene.

Hirsimökki (lamellihirsi), rakennettu 2017. Tupakeittiö, alkovissa 2 sänkyä, parvella 2 patjaa, parvelle jyrkät portaat, katettu terassi. Mökin tiskipöydässä on viemäri, pesuvesi kaivosta 20 m. Juomavesi tuotava mukana (tai noudettava lähteestä 2,2 km päästä). Mökillä aurinkopaneelit, joiden sähköllä toimivat valot, liesituuletin ja puhelimien lataus. Kuvissa näkyvissä pistorasioissa ei ole sähkövirtaa, ei televisiota. Mökin takka on kiertoilmatakka.

Pihasaunassa löylyhuone ja pukuhuone. Vesi saunaan saadaan lammesta kaivetusta kanavasta 15 m tai kaivosta 30 m, kaivolla käsipumppu. Ulkokäymälä (ekokäymälä) ja liiteri.
Lemmikkieläinten pito sisätiloissa on kielletty. Pihalla on 2 pientä, kevytrakenteista koiratarhaa.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi.HUOM! talvella kämpälle menevää tietä ei aurata vuokranantajan toimesta, arvittaessa lisätietoja auraustilanteesta ym p. 0400 395056. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla.

Erämaisella alueella sijaitseva Erkkusen Kämppä soveltuu erinomaisesti eräharrastusten tukikohdaksi. Omistajalta saatavissa pienriistan, hirven- ja karhunpyyntilupiakin Kemijärven Yhteismetsän alueille. Lisätiedot ks. www.kemijarvenyhteismetsa.fi

Palovarvikonlammessa on ahventa ja jonkin verran istutettua siikaa. Kalastusluvat omistajalta, luvat myös isompiin Kummunjärveen (12 km) ja Vasajärveen (8 km) omistajalta.

Lähin kauppa ja polttoainemyynti Joutsijärvellä 27 km. Kemijärven keskustan palvelut 40 km, Suomutunturin matkailukeskus 44 km.

Kämppä on varattavissa maaliskuun puolivälistä marraskuun loppuun, pois lukien kelirikkoaika 15.4. – 31.5.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot