Kuorinki ERÄKÄMPPÄ, Posio

Lappi , Posio    Nukkumajoentie    8 Henkilöä    Hinta Alk. 528€/ viikko

Kuorinki on perinteinen uittokämppä kuivalla mäntykankaalla Kuorikkilammen rannalla.

Lomamökissä on kaksi huonetta ja keittiö. Sekä makuuhuoneessa että tuvassa on kaksi kerrossänkyä. Kämpässä on sähkölämmitys, mutta peruslämpöä ei pidetä yllä. Kamina ja takka, vesi kaivosta, rantasauna, ulkotulipaikka.
Uimaranta kohtalainen, rantaan 30 m. Soutuvene Kuorikkilammella ja Kitkajärvellä.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Kuoringin kämppä sopii kesällä myös perhelomakohteeksi ja kalastajien tukikohdaksi.
Kitkajärvelle on saatavana yhteisviehelupa, joka kattaa koko järven (Posion Neste). Lähistöllä on useita hyviä kalapaikkoja vetouisteluun ja verkkokalastukseen. Kuorikkilampi sopii hyvin myös rannalta tai veneestä onkimiseen.
Kitkajärvelle on matkaa noin 400 m ja Livojärvelle noin 4,5 km; autolla pääsee molempien rantaan.
Livojärvellä on erinomaiset hiekkarannat.

Hirsiniemessä on laavuja ja merkittyjä polkuja. Kämpän läheisyydessä (400 m) historiallinen tukinsiirtolaitos ja Lohirannalla n. 10 km päässä Posion kotiseutumuseo. Kuoringilla kuvattiin Suuren Seikkailun uittokisat.

Käyntikohteita: Pentik 32 km, Korouoma 50 km, Riisitunturi 60 km, Sirniön Seppäkylä 40 km, Kuusamon Tropiikki 41 km, Ruka 53 km, Auttiköngäs 85 km, Syötteen kansallispuisto 85 km, Oulangan kansallispuisto 82 km, Ranuan Eläinpuisto 106 km. www.posio.fi

Autolla pääsee mökin pihaan.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot