SEITA-HOVI, Ivalo

Ivalo , Lappi    Koppelo    5 Henkilöä    Hinta Alk. 615€/ viikko

Rovaniemeltä 300 km pohjoiseen, Ivalosta 13 km, sijaitsee Inarijärveen laskevan Ivalojoen suistoalueella. Venematka noin 1,4 km, talvella noin 1 km (hiihtäen tai kelkalla), ei autotietä perille. Kämpän huoltaja kuljettaa ja opastaa tarvittaessa perille, ei lisämaksua. Vene ja moottori 15 hv vuokrattavissa huoltajan kautta, myös moottorikelkka (Arctic Cat 4-tahti) ja iso reki vuokrattavissa, asiakas tuo polttoaineen.

Mökiltä rantaan 100 m, rantautumispoukama, ranta luonnontilainen, poukamassa matalaa rantaa, kova pohja ja uintimahdollisuus. Noin 100 m pitkä puinen kulkuväylä mökiltä rantautumispaikkaan ja venevajalle.

Vanhasta hirrestä tehty mökki, rakennettu 1988.
Alakerrassa tupa, keittosyvennys, sauna, pukuhuone ja avokuisti.
Yläkerrassa neljä viistokattoista makuusoppia, kaikissa yksi 120 cm leveä sänky, yhdessä lisäksi 80 cm leveä sänky, parveke.

Kesävesijohto (kesäkuu – lokakuun puoliväli) järvestä saunaan ja keittosyvennykseen. Asiakas tuo itse juomaveden. Tiskipöytä ja viemäri keittosyvennyksessä, saunassa pata veden lämmitykseen.
Vedensaanti talvella: Asiakas voi noutaa itse vuokraamallaan kelkalla ja reellä saunaveden järvestä, kaksi 200 litran vetoista tynnyriä käytettävissä. Vaihtoehtoisesti huoltaja kuljettaa veden lisämaksusta. Sovi tästä tarvittaessa huoltajan kanssa etukäteen.
Grillikota ja tulipaikka pihalla, kompostoiva ulkokäymälä. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus-, vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso voi olla muita lomamökkejä vaatimattomampi. Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Auton pysäköinti Koppelon venerannassa, etäisyys kesällä noin 1,4 km, talvella noin 1 km, ei autonlämmitysmahdollisuutta.
Kelirikkoaika toukokuussa sekä lokakuun puolivälistä marraskuun loppupuolelle, jolloin mökille ei pääse heikkojen jäiden takia.
Venerannassa veneenlaskupaikka asiakkaan omalle veneelle. Veskoniemen veneenlaskupaikka noin 6,5 km. Seita-Hovista pääsy myös Inarijärvelle, etäisyys noin 4,5 km.
Kalastus: Ks. kohde 1580 Inarijärvi (www.eraluvat.fi). Lisäksi Koppelon-Akujärven Osakaskunnan kalavedet.
Pienriistan metsästys: Tsarmitunturi 1612 (www.eraluvat.fi).
Ivalon palvelut 12 km, Saariselkä 42 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot