TUNTURIKELO, Nuorgam

Lappi , Nuorgam    Pulmankijärventie 664    4 Henkilöä    Hinta Alk. 978€/ viikko

Utsjoelta 50 km koilliseen, Nuorgamista 6 km etelään, sijaitsee Kaldoaivin erämaa-alueen koillislaidalla, Laddelasaja-puron läheisyydessä, autolla pääsee mökin pihaan ympäri vuoden (Pulmankijärven maantie noin 100 metrin etäisyydellä).

Kelohonkamökki, rakennettu 1996, kunnostettu ja uusittu 2019.
Olohuoneessa vuodesohva, keittosyvennys, alkovissa 2 sänkyä (siirrettävissä erilleen), wc mökin sisällä, wc:ssä bideesuihku, katettu terassi.

Pihasauna, jossa puukiuas ja kiuassäiliö veden lämmitykseen. Vesi saunaan saadaan vesipostista, joka on mökin seinustalla (5 m).

Huom! Kohteeseen sallitaan enintään kahden viikon pituiset varaukset. Tämän pidempiä yhtäjaksoisia varauksia ei voi tehdä.

Kohteessa on lemmikkimaksu. Lemmikkimaksu on per lemmikki. Jos sinulle on lemmikki mukana, ystävällisesti valitse lisäpalvelu ””lemmikkimaksu”” lemmikkien lukumäärän mukaisesti. Tunturikelo on helposti saavutettava, hyvin varusteltu erämökki. Pulmankijärventie on vähän liikennöity, joten liikenne ei ole häiriöksi. Mökin lähellä (noin 50 m) on omistajan kalustovaja, jossa liikennettä ajoittain.
Mökin hanavesi tulee omasta kaivosta. Kaivovettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme sen keittämistä varmuuden vuoksi.
Omistajalta lohensoutupalveluja sopimuksen mukaan. Omistajalta myös
kuljetuksia asiakkaan toiveen mukaan kelkalla, mönkijällä ja maastoautolla sekä opastuksia kalavesille ja riekkomaille. Husky-ja porosafareita, moottorikelkkojen, suksien ja lumikenkien vuokrausta.

Pilkkijärviä mökin lähimaastoissa: Heikkovarjavri 2 km, Skaidijärvi 4 km, Kivijärvi 2 km ym.
Mökin vuokraaja voi hakea Metsähallitukselta moottorikelkkailuluvan, joka oikeuttaa liikkumaan viiden kilometrin säteellä pilkkijärvillä. Kuljetuksista ja opastuksista voi myös sopia omistajan kanssa lisämaksusta.

Metsästys: 20 ha omistajan pienriistan metsästysmaita käytettävissä.
Valtionmaiden riekkolupa-alue 1604 Nuorgam (ks. www.eraluvat.fi)

Nuorgamin palvelut lähellä 6-7 km, mm. kaupat, Alko, ravintola. Rajanylityspaikka Norjaan 10 km, Varanginvuonolle (Jäämeri) 45km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot