RANTASUMPPU 2, Hailuoto

Hailuoto , Pohjois-Pohjanmaa    Sumpuntie 103    6 Henkilöä    Hinta Alk. 700€/ viikko

Oulusta 60 km länteen, Perämeri 100 m, matala hiekkaranta, joka on yhteiskäytössä, ei venettä. Lautarakenteinen mökki 1985, remontoitu 2016. Makuuhuone: parisänky + kerrossänky, olohuone: levitettävä vuodesohva, pesuhuone, jossa 2 suihkua ja WC. Sauna. Terassi, osin lasitettu. Hiiligrilli (asiakas tuo hiilet). Ilmalämpöpumppu.

Omat liinavaatteet tuotava tullessaan (ei mahdollista vuokrata) ja asiakkaan tulee siivota mökki lähtöpäivänä varausehdoissa olevia ohjeita noudattaen. Hailuodon saarella Marjaniemen pienessä mökkikylässä sijaitseva täysin vuonna 2016 remontoitu mökki pariskunnille tai perheille. Tontilla on pysäköintipaikka vain yhdelle autolle, muut autot on jätettävä yleiselle P-alueelle. Tontille ei saa tuoda asuntovaunuja, telttoja tai peräkärryjä.

Hailuoto sijaitsee Perämerellä, Oulun kaupungin läheisyydessä. Kesäaikana Hailuotoon kuljetaan ½-tunnin välein maksutta liikennöivillä lautoilla. Lauttamatka kestää n. puoli tuntia.

Kesäisin Hailuotoon ja Marjaniemeen pääsee lisäksi meriteitse veneellä. Marjaniemessä on vierasvenesatama, jota ylläpitää Hailuodon kunta.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot