HIEKKASAARI, KORTTEINEN

KORTTEINEN , Pohjois-Savo    KORTTEISENTIE 1747    6 Henkilöä    Hinta Alk. 535€/ viikko

Turusta länteen 20 km, tietä pitkin 40 km, Saaristomeri/Laitsalmi 30 m, matalaa sekä syvää savi- ja hiekkapohjaa. Tukeva laituri ja venevalkama, soutuvene.

Hirsimökki 1974, laajennettu ja peruskorjattu 1995, olohuone (takka), pieni makuuhuone (120 cm vuode), Wc ja käynti ””uudelle”” puolelle. Uusi puoli: Keittiö, makuuhuone parivuode, vuode (80 cm leveä, vuoteen voi siirtää ns. käytävähuoneeseen tai tupaan, jos tarvetta) ja lastensänky, sauna (puukiuas), pesuhuone (suihku), kuisti.

Pihamaalla grillikatos (puugrilli) sekä kalan savustuspaikka. Tukeva hirsimökki Airiston ja Länsiaukon välissä Rymättylän Röölässä. Pihamaa on rannalla nurmikkoinen ja valoisa, tontin takapihalla jyrkkä kallioinen rinne.

Hyvä oma suojaisa venevalkama ja laituri. Alueella hyvät kalavedet. Paikka sopii hyvin lapsiperheille tai kalastuksesta kiinnostuneille.

Röölän kalasatama 1 km, Herrankukkaro 2 km, Rymättylä 4 km, Naantali (mm. Muumimaailma ja Kultaranta ja Naantalin kylpylä) 20 km, useita golfkenttiä 20-30 km, Turku nähtävyyksineen 35 km.

Huom! Tässä kohteessa liinavaatteita ja loppusiivousta ei voi ostaa erillisenä palveluna. Ystävällisesti huomioikaa, että liinavaatteet on siis tuotava itse ja kohde on loman lopussa siivottava samaan kuntoon kuin se oli tullessanne.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot