MÄNTYTÖRMÄ, Kemijärvi

Kemijärvi , Suomu    kiviniementie 30    8 Henkilöä    Hinta Alk. 850€/ viikko

Kemijärven keskustasta 6 km lounaaseen sijaitseva vuonna 1955 rakennettu talo. Rantakohde. Pöyliöjärvellä kalastus ja veneilymahdollisuus. Talon asuintilat kolmessa tasossa. Keskikerroksessa keittiö, ruokailuhuone, olohuone, ja wc. Olohuoneessa vuodesohva 120 cm ja perinteinen laatikkosänky 80 cm. Ylimmässä kerroksessa 2 makuuhuonetta, isommassa jenkkisänky 160cm, toisessa vuodesohva 120 cm ja alkovi, jossa sänky 120 cm. Alakerrassa pesuhuone, takkahuone, pesuhuone ja sauna (sähkökiuas). Mäntytörmä on tilava Kemijärvellä Pöyliöjärven rannalla sijaitseva talo, jonka asuintilat ovat kolmessa kerroksessa. Tämän vuonna 1955 rakennetun talon sisääntulokerroksessa on terassi, lasitettu veranta, eteinen, keittiö, WC, ruokailuhuone sekä olohuone, jossa on kolme nukkumapaikkaa. Yläkerrassa on aula ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on makuualkovi. Talon alimmassa kerroksessa on aula, takka-/pukuhuone sekä pesu-/kodinhoitohuone ja sauna.
Mäntytörmä sijaitsee erinomaisella paikalla sekä omasta rauhasta pitävälle että aktiivimatkailijalle. Tunnin automatkan säteellä on viisi laskettelukeskusta. Pöyliöjärven jäällä on Kemijärven kaupungin ylläpitämä 10,5 km pituinen aurinkolatu. Pihasta pääsee suoraan myös moottorikelkkareitille, joka yhdistää alueen laskettelukeskukset ja Kemijärven keskustan.
Rauhaisaa oloa tai aktiivista tekemistä on tarjolla kaikille vuodenajoille. Mäntytörmältä pääsee suoraan luontoon esimerkiksi pyöräilemään tai kalaisalle Pöyliöjärvelle. Kalastuslupia saa paikallisesta eräliikkeestä. Talon varustukseen kuuluu myös soutuvene, pelastusliivit sekä lumikengät.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot