AHVENKALLIO, Myrskylä

Myrskylä , Uusimaa    Ahvenkalliontie 74    10 Henkilöä    Hinta Alk. 2188€/ viikko

Porvoosta 35 km koilliseen, Kirkkojärvi (pituus 5,5 km, leveys 0,5 km) 120 m, hiekka- ja kalliorantaa, rantaterassi ja laituri, soutuvene.

Hirsimökki 2011, tupakeittiö, makuuhuoneessa (6,5 m²) kerrossänky, takkahuoneessa vuodesohva kahdelle, kylpyhuone, jossa poreallas ja suihkukaappi, jossa myös höyrysauna. Sauna, jossa puu- ja sähkökiuas, erillis-wc sekä läpikulkutilassa pesuhuone, jossa suihku ja wc. Aula, kylmä sisäterassi, josta kulku tornihuoneeseen, jossa kesävuode. Kaksi ilmalämpöpumppua.

Yläkerrassa (18 m²) parivuode ja kaksi vuodepaikkaa. Toisessa päässä taloa on toinen yläkerta (11 m²), jossa parivuode.

Pihalla on isot terassit hienoilla maisemilla, grillipaikka ja sulkapallokenttä. Rantaan (120 m) kulkee hyvä kävelyväylä. Rannassa myös grilli sekä rantaterassi ja laituri. Rantaan pääsee myös autolla. Ahvenkallio on tasokas vuokrahuvila hienoilla maisemilla. Täällä mahtuu isompikin porukka viettämään mukavaa lomaa tai juhlatilaisuutta. Tilat soveltuvat hyvin myös vaikka kahdelle perheelle. Pihalla on 4.2 m trampoliini ilman turvaverkkoa.

Myrskylä 3 km, Orimattila 21 km, Porvoo 35 km, Helsinki 88 km.

Järvessä on kauniit kalliorannat ja paljon kuhaa. Tontilla tasainen nurmipelikenttä. Kohteen kaikki terassit on valaistu pihavaloilla, kaiken kaikkiaan tontilla on yli 70 ulkovaloa.

Puutarhassa kasvaa (voi syödä loman aikana): Omenaa, kirsikkaa, luumua, erilaisia viinimarjoja, karviaisia, puutarhamustikkaa, tyrniä ja vadelmaa. Metsässä tontilla mustikkaa, puolukkaa ja sieniä.

Omistaja vuokraa kahta kajakkia. Pehmustetut istuimet ja selkänojat. Turvallisia lähes kaatumattomia. 25€ vrk/kajakki, 120€ /vko/kajakki.

Ratsastusmahdollisuus eri sopimuksesta 3km:n päässä pieni 5 hepan ja ponin talli.
Myös vasta-alkajille talutusratsatusta.

Suntinlahden jäkäläylänkö ja luolat 800 m päässä. Frisbee golf rata vastarannalla: 800 m.

Kiparkatin tanssilava ja hiihtokeskus 3 km päässä.
Talvella järvellä 120 m päässä on latu (kun lumitilanne / sää sallii) ja yleensä 5 km retkiluistelurata.
Myös lähipelloilla latuja alle 1 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot