KANTARELLI, Taivassalo

Taivassalo , Varsinais-Suomi    Varttimaa    8 Henkilöä    Hinta Alk. 1000€/ viikko

Turusta 65 km länteen, meri / 30 m, betonilaituri, Buster XL, soutuvenettä ei ole, hiekkaranta.

Upealla paikalla Varttimaan saaressa sijaitseva vuonna 2010 rakennettu hirsimökki.
Kohde sijaitsee noin 5 min venematkan päässä Kumpelinlahti 1:stä, jossa autolle parkkipaikka.

Hintaan sisältyy vene ( Buster XL 2005, 115 hv moottori tai Searoll 625, helppokäyttöinen ja menee isompikin porukka tavaroineen) Huom! Veneen käyttö vaatii kokemusta. Ethän varaa kohdetta, jos pulpettiveneen käyttö ei ole ennestään tuttua. 20 l bensaa kuuluu mökin vuokraan. Pelastusliivit löytyvät rannasta. Eri sopimuksesta ja ennakkotilauksesta omistaja voi kuljettaa mökille ensimmäisen kerran.

Alakerrassa makuuhuone parisänky, olohuone, keittiö, puulämmitteinen sauna, suihku, erillinen wc,
Yläkerrassa makuuhuone parisänky, makuuhuone 135 cm leveä sänky, makuuhuone, jossa lisävuoteena ilmatäytteinen 135 cm leveä sänky.

Mökin edustalla terassi, hiiligrilli ja kaasugrilli.

Huom! Tässä kohteessa ei ole mahdollista varata liinavaate- eikä siivouspalvelua, joten ystävällisesti ota omat liinavaatteet ja suoritathan loppusiivouksen varausehtojemme mukaan.
Mökkeilyä Taivassalon saariston tunnelmissa! Kohde sijaitsee noin 5 min venematkan päässä kumpelinlahti 1:stä, jossa autolle parkkipaikka.

Tässä kohteessa voit kokea monta erilaista ja mukavaa toimintaa.
Voit lähteä helppokulkuiselle luontopolulle saaren korkeimpaan kohtaan, josta aukeaa mahtavat näköalat merelle.
Voit tehdä veneretkiä lähistöllä oleviin ravintoloihin, tai kokeilla vaikka veneen perässä vesisuksia tai ainakin lasten suosikkia, vetorengasta. Mökin rannassa on pelialue, jossa voitte pelata beach volleyta ta petankkia. Mökiltä löytyy myös kroketti, mölkky, tikkataulu, lautapelejä ja runsaasti lukemista. Muista myös saunoa tilavassa saunassa ja käydä uimassa!vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot