HIUKANHELMI, Sotkamo

Sotkamo , Vuokatti Sotkamo    Urheilukatu 15 A 4    4 Henkilöä    Hinta Alk. 280€/ viikko

Viihtyisä luhtitalon 2. kerroksen päätyhuoneisto rauhallisella alueella Sotkamon keskustassa (rv. 1992, remontoitu v. 2011). Vuokattiin n. 10 min ajomatka (6,5 km).

Pinta-ala 46 m², valoisa tupakeittiö, jossa levitettävä vuodesohva 1-2:lle majoittujalle (vuoteen koko 140 x 190 cm). Erillisessä makuuhuonessa parivuode (vuoteet saa tarvittaessa erillisiksi), vaatekaapit, pinnavuode. Pesuhuone/wc, sauna (sähkökiuas) v. 2011 remontoitu. Kuisti.
Lapsivarustelu: pinnavuode, syöttötuoli ja potta.

Lukollinen kylmä ulkovarasto, 1 x autopaikka lämmityspistokkeella.

Huoneistoa suositellaan mm. pariskuntien ja pienten perheiden rauhalliseen lomailuun. Henkilömääräksi sallitaan max 5 majoittujaa, jos yksi majoittujista on korkeintaan 3-vuotias.

Talon edustalla naapurustoa (voi aiheutua meluhaittaa), mutta takapiha rajoittuu harjumetsään, olohuoneen ja keittiön ikkunat suojaisaan rinteeseen / metsikköön päin. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on sälekaihtimet ja auringolta suojaavat verhot. Taloyhtiön muut huoneistot ovat vakituisessa asuin käytössä, huomioithan tämän lomaillessasi.

Lomahuoneisto on käytössä tulopäivästä klo 16 alkaen, lähtöpäivään klo 12 saakka, myös viikonloppuvarauksissa. Siivous ja liinavaatteet lisämaksusta varattavissa ennakkoon.

Lemmikit sallittu lisämaksusta (max. 2 lemmikkiä / varaus)

Mahdollisuus myös pitkäaikaisvuokrauksiin, kysy tarjousta (alk. 750 €/kk) Vuokatin vieressä – Sotkamon virkeässä kyläkeskuksessa sijaitseva viihtyisä lomatukikohta, jossa voi viettää halutessaan joko rentouttavan ´kaupunkiloman´, tai aktiivisemman liikuntaloman.

Vuokatin monipuoliset matkailupalvelut n. 10 min ajomatkan päässä (6,5 km), Holiday Club Katinkulta Spa / Golf 8 km, Vuokatin aktiviteettipuisto 6 km. Bussipysäkki 200 m, josta kulkee mm. Vuokatti skibus ja kuljetukset esim. Naapurivaaran tanssilavalle. Ostospaikat ja tori n. 150 m säteellä. Sotkamon pesäpallostadion n. 150 m.

Valaistuille ja opastetuille liikuntapaikoille on vain parin minuutin kävelymatka. Ulkoilureitit kulkevat vaihtelevissa metsäisissä harjumaisemissa. Talvisin käytössä hyvä ja säännöllisesti huollettu valaistu latu (5 km), sekä laajempi latuverkosto Sotkamon järvien jäillä, huom. hiihtosesonkina yhdyslatu Sotkamosta Vuokattiin.

Kesävieraille käytössä Sotkamon kunnan ylläpitämä Hiukan uimaranta (et. 200 m), joka soveltuu koko perheelle: ranta matala, pohja hienoa hiekkaa ja rantaviivaa pituudeltaan satoja metrejä. Rannalla on lapsille liukumäki ja keinut, uima-alue on merkattu poijuin, sesonkina paikalla myös uimavalvoja. Kesäsesongilla alueella toimii grillikioski/kesäkahvila ja samassa rakennuksessa käytettävissä rantalomalaisille pukuhuone/ wc- ja suihkutilat.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot