KULLAUS, Hiidenportti ERÄKÄMPPÄ, Sotkamo

Sotkamo , Vuokatti Sotkamo    Hiidenportintie 42    4 Henkilöä    Hinta Alk. 490€/ viikko

Hiidenportin kansallispuiston tuntumassa sijaitseva eräkämppä erittäin hyvillä metsästysmahdollisuuksilla (alue 400ha), Kärnänjoen varressa.

Kullaus – vaatimaton tupa jossa tilat 16 m², kamina, ruokapöytä ja kerrosvuoteet 2-4:lle. Kuistilla puiset pihakalusteet. Kämpän pihapiirissä erillinen puulämmitteinen pihasauna, saunatupa, jossa vaihtoehtoiset vuodepaikat levitettävässä sohvasängyssä 1-2:lle. Pihasaunan edustalla nuotiopaikka ja kaivo (vesi nostetaan sangolla käsin). Kuivana kesäaikana veden riittävyys voi vaihdella. Saunaveden saa myös kannettua joesta (Kärnänjoki 30 m), rantaan ei polkua/pitkospuita, ei laituria.

Juomavesi tulee tuoda mukana, kaivovesi ei ole juomakelpoista (ei tutkita vuosittain). Vettä voi hakea myös Hiidenportin kansallispuiston huoltorakennuksen kaivolta (n. 8 km etäisyys, käsipumppu, kaivovesi tutkitaan vuosittain, on juomakelpoista).

Kämpän pihapiirissä lisäksi liiteri ja ulkokäymälä.
Kylmäsäilytystilat maakellarissa. Ruanlaittoon on kaksilevyinen kaasukeitin.

Joen rannassa vene/venootti, jossa melat (joki on kapea, ei pysty soutamaan).
Toinen jokiranta (Rimpisuo) ja venootti n. 1 km päässä Kullauksesta, siellä myös mm. majavanpyyntimahdollisuudet. Kyyhkyn metsästyspaikka n. 250 m päässä Kullauksesta.

Kämpällä myös koirahäkki (1 häkki ja koppi), kämpälle tultaessa, pihatien varressa.

Erinomaisilla omilla metsästysmailla omassa rauhassa sijaitseva uniikki eräkohde, metsästysalue lähes 400ha, lisäksi vieressä valtion metsästysmaat.

Metsästysluvat 30 e / vuorokausi, luvista sovitaan erikseen kämpän omistajan kanssa. Yhteystiedot toimitetaan varausvahvistuksen yheydessä.

Huom. Kämpälle osin heikkokuntoinen tie, suositellaan autoille joissa on hieman normaalia enemmän maavaraa.

Pihapiiri pääosin nuorta metsikköä, luonnontilainen. Rannassa ei laituria eikä varsinaista uintimahdollisuutta.

Huom. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Talvivuokraus tiedusteltava erikseen Lomarenkaan myyntipalvelusta p. 0306502502 (huom. 3 vrk varausminimillä) Jos tietä ei ole lingottu, hiihto-tai moottorikelkkamatka n. 1 km tai pidempi.

ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja loman jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei voi tarkastaa kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Mikäli huolto havaitsee, että kohteen siivous on laimilyöty, toimitetaan siivouslasku jälkikäteen toteutuneiden siivouskulujen mukaisesti.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot