TALASTUPA, Hiidenportti ERÄKÄMPPÄ, Sotkamo

Sotkamo , Vuokatti Sotkamo    Hiidenportintie 69    4 Henkilöä    Hinta Alk. 490€/ viikko

Hiidenportin kansallispuiston tuntumassa sijaitseva eräkämppä erittäin hyvillä metsästysmahdollisuuksilla (alue 400 ha).

Talastupa (2010 siirretty hirsimökki) – vaatimaton tupa jossa tilat 20 m², kamina, ruokapöytä, 2 x levitettävä sohvasänky 2-4:lle majoittujalle. Kämpän edustalla nuotiopaikka ja tukevat puiset ulkokalusteet. N. 50 m päässä kämpästä sijaitsee erillinen puulämmitteinen pihasauna ja kaivo (vesi nostetaan käsipumpulla tai sangolla). Kaivovesi tarkoitettu pesuvedeksi. Juomavesi tulee tuoda mukana, kaivovesi ei ole juomakelpoista (ei tutkita vuosittain). Vettä voi hakea myös Hiidenportin kansallispuiston huoltorakennuksen kaivolta (käsipumppu, tutkitaan vuosittain, on juomakelpoista).

Kämpän pihapiirissä lisäksi liiteri ja ulkokäymälä.
Kylmäsäilytystilat maakellarissa. Ruoanlaittoon on kaksilevyinen kaasuliesitaso.

Kämpällä 2 x koirahäkki ja kopit (huom. kopit soveltuvat tällä hetkellä vain pienemmille metsästyskoirille).

Erinomaisilla omilla metsästysmailla omassa rauhassa sijaitseva uniikki eräkohde, metsästysalue lähes 400 ha, lisäksi vieressä valtion metsästysmaat. Mökki sijaitsee metsikössä, ei vesistön tuntumassa. Alueella on satunnaisia metsälampia.

Metsästysluvat 30 e / vuorokausi, luvista sovitaan erikseen kämpän omistajan kanssa. Yhteystiedot toimitetaan varausvahvistuksen yhteydessä.

Huom. Kämpälle osin heikkokuntoinen tie, suositellaan autoille joissa on hieman normaalia enemmän maavaraa.

Huom. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Talvikauden varausmahdollisuus erikseen tiedusteltavissa Lomarenkaan myyntipalvelusta p. 0306502502. Huom. jos tietä ei ole lingottu, hiihto-tai moottorikelkkamatka n. 2,5 km tai pidempi.

ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja loman jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei voi tarkastaa kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Mikäli huolto havaitsee, että kohteen siivous on laimilyöty, toimitetaan siivouslasku jälkikäteen toteutuneiden siivouskulujen mukaisesti.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot