VAELTAJANKULMA HUONEISTO 5, Ylläsjärvi

Iso-Ylläs , Ylläsjärvi    Iso-Ylläksen tie 45    4 Henkilöä    Hinta Alk. 435€/ viikko

Kolarista 40 km koilliseen, Ylläsjärvi n. 3km, uimaranta n. 5,5 km. Viehättävässä alppitalotyyppisessä 2-kerroksisessa talossa, jossa 11 huoneistoa, vuokrattavissa 35 m² 2-kerroksinen *** saunallinen ja tupakeittiövarusteltu huoneisto, rakennettu 2005. Huoneiston alakerrassa on oleskelutila, kylpyhuone, Wc ja sauna. Huoneiston tuulikaapissa on sähköinen vaatteiden kuivauskaappi. Huoneiston vuokraan sisältyy lämpötolpallinen autopaikka.
Yläkertaan menevät loivat portaat. Yläkerta 13 m² on kokonaan 225 cm korkeata tilaa ja siellä on 2+2 runkopatja vuodetta. Yläkerrassa on kaksi ikkunaa, joita molemmista on hyvät tunturinäkymät, toinen etelään ja toinen rinteeseen. Talon sijainti on erinomainen: huoneisto sijaitsee Iso-Ylläksen hiihtokeskuksen alueella ja matkaa Suomen pisimmän Gondolihissin ala-asemalle ja muille hisseille on runsaat 100 m. Monot voi näin ollen laittaa jalkaan jo sisällä. Autollakaan et lähemmäs pääse. Ylläksellä on yhteensä 62 rinnettä ja Suomen pisin, yli 3 km ””Jättipitkä”” rinne sijaitsee myös Iso Ylläksellä. Ylläksen 330 km latuverkoston lähin risteys on 200 m päässä. Suksien voitelun voi tehdä oman rapun alakerrassa olevalla voitelupöydällä tai teettää se hiihtokeskuksen päärakennuksen alakerrassa huippumodernissa suksien huoltopisteessä. Samassa paikassa toimii myös hyvin varusteltu suksivuokraamo. Lemmikit kielletty, ei allergiakohde. Hintaan sisältyy loppusiivous. Liinavaatteet mahdollista vuokrata.
Palvelut vieressä: naapuritalossa toimii lääkärikeskus, urheilukauppoja, ravintoloita, n. 200 m hotelli Saaga, jossa allasosasto. Saagan vieressä on pieni elintarvikekauppa. Isompaan kauppaan pääsee skibussilla Ylläsjärven kylälle 4 km.
Vaeltajankulma on pienestä koostaan johtuen rauhallinen, viihtyisä ja perheystävällinen lomanviettopaikka. Se sopii loistavasti myös pariskunnille: urheilu, ulkoilu, ruokailu ja illanviettopaikkoja on kävelymatkan päässä useita. Kittilän lentokentälle 40 km, josta yhteys Ylläkselle. Kolarin rautatieasema 38 km, joka junalta yhteys Ylläkselle.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot