HANKO LOFT, Hanko

Hanko , Uusimaa    Korkeavuorenkatu 13 as. 1    2 Henkilöä    Hinta Alk. 543€/ viikko

Hangon keskustassa Itäsataman lähellä sijaitseva Loft-yksiö, valmistunut 2017. Huoneisto on toisessa kerroksessa kadun puolella. Kadulla on yleensä parkkitilaa. Meren rantaan / Itäsatamaan n. 150 m, varsinaiseen uimarantaan 600 m.

Huoneistossa avoin pohjaratkaisu, oleskelutilassa laadukas kaapistoon integroitu italiainen seinäsänky (avataan seinästä alas sohvan päälle, patjan leveys 155 cm), täysin varusteltu keittiönurkkaus (pieni astianpesukone kuuden astiastolle), kylpyhuone, jossa suihkunurkkaus, kuivaava pyykinpesukone ja wc. Lasitettu, säteilylämmittimellä varustettu parveke kaupunkinäkymin.

Huoneistokohtainen wifi. Koko huoneistossa lattialämmitys. As Oy Hangon Majakassa olevan yksiön sijainti on ihanteellinen. Itäsataman makasiineissa sijaitsevat ruokaravintolat ovat vain kulman takana (mm. Origo, Skiffer, Hangon makaronitehdas).

As Oy Hangon majakka on uusi kerrostalo, joka on rakennettu vuonna 1954 valmistuneen Maumau-taloksi kutsutun talon alkuperäiseen betonirunkoon. Talo toimi alun perin armeijan patteristona.

Talon pohjakerroksessa kaksi taloyhtiön saunaa ja pyörävarasto. Saunavuorot varattavissa ilmoitustaululta. Kaksi Jopoa sisältyy hintaan.

Huoneisto soveltuu pariskunnalle (parivuode). Lisävuoteita tai pinnasänkyä ei ole mahdollista saada. Pitkäaikaisvuokraus ei ole mahdollista (14 vrk:n varaukset kuitenkin onnistuvat varaustilanteen salliessa).

Hangossa on aktiviteettejä ympäri vuoden. Ks. lisätietoja esim.

http://tourism.hanko.fi/loyda-oma-aktiviteettisi-2/

Kesäaikaa myös erilaisia risteilyjä mm. Bengtskärin majakalle ja Örön linnakesaarelle. Ks.

http://tourism.hanko.fi/risteilyt-ja-veneretket/vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot