KOIVURANTA, Kylmälä

KYLMÄLÄ , Uusimaa    Heparintie 45    10 Henkilöä    Hinta Alk. 1570€/ viikko

Jykevä iso hirsihuvila pienen kirkasvetisen järven rannalla.

Helsingistä 35 km länteen, Tampaja-järvi 7 m (1,5×1,5 km), matalaa ja kovaa hiekka/sorapohjaa sekä savipohjaa syvemmällä, oma soutuvene.

Tämä hulppea hirsihuvila on rakennettu 1991.
Keskikerroksessa keittiö, ruokasali, olohuone, makuuhuone parivuode.
Yläkerrassa suuri makuuhuone jossa parivuode sekä 2 erillistä vuodetta. Oleskelutila, jossa vuode (120 cm) ja vuodesohva 2:lle.
Alakerrassa makuuhuone parivuode, takkahuone (kotiteatteri), sauna (sähkökiuas), pesuhuone 2 suihkua, pukuhuone, kodinhoitohuone, alakerrassa lattialämmitys.

Yhteensä 4 WC:tä. Huvilassa internetyhteys. Isot terassitilat.

Iso erillinen rantasauna, jossa on puulämmitteinen kiuas. Rannassa 6 hlön kylpypalju.
HOX! Ei talvikäytössä.

Sauna ja palju on käytössä ajalla 15.5.-31.10.

Huom! Palju sisältyy hintoihin vain, jos asiakas sitoutuu omistajan antamiin käyttöohjeisiin.

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 17.00 alkaen.

Myydään vain perheille ja yritysryhmille. Kohde soveltuu erinomaisesti yritysten kokous ja edustuskäyttöön. Ei nuorisoporukoille eli ei alle 25-vuotiaiden ryhmille. Iso nurmikkoinen valoisa pihamaa aivan järven rannalla, laituri, myös matalaa lastenrantaa. Pihapiirissä myös varastorakennus jossa omistaja varastoi kiinteistönhoitovälineitä.

Vesijohtovesi tulee suodattimien kautta omasta porakaivosta. Vesi on useasti tutkittu ja aina todettu juomavedeksi kelpaavaksi. Vedessä voi kuitenkin olla ajoittain hajuhaittaa riippuen pohjaveden korkeudesta. Mökillä on kuitenkin myös pakattua kaupan lähdevettä.

Helsinki nähtävyyksineen 35 km, Vihti-Ski 20 km, Peuramaa ski ja golf 25 km, Serena-vesihuvipuisto 30 km, Gumböle-golf 12 km, Porkkala 30 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot