LAINALA, Artjärvi

ARTJÄRVI , Uusimaa    KIRKKOTIE 21    2 Henkilöä    Hinta Alk. 593€/ viikko

Helsingistä 105 km koilliseen, Pyhäjärvi 200 m. Käytettävissä 300 m pituinen rantaviiva, jossa oleskeluhiekkarantaa n. 100 m. Samaa rantaa käyttää satunnaisesti myös kahden muun mökin asiakkaat. Järven pituus 8 km ja leveys 2 km, matala, pehmeähkö hiekka/savipohja, oma vene. Pyhäjärvi on keskisyvyydeltään Suomen 2. syvin järvi.

Lautarakenteinen mökki Lainala 1985, oleskelutila ja keittosyvennys, makuusoppi, jossa kaksi vuodetta. Pukuhuone, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), avokuisti. Grillikatos, jossa pallogrilli.

Mökki sijaitsee aurinkoisella tontilla Artjärven keskustassa Kirkonmäellä, palvelut 1 km. Järvinäkymä. Yksityiselle oleskelurannalle peltopolku (tai maantien kautta autolla), suoraa matkaa 200 m. Rannassa soutuvene, aurinkotuoleja ja grillipaikka rantaoleilua ja auringonottoa varten. Lähimiljöö on vanhan maatilan ympäristöä. Mökin pihassa lastenleikkipaikka, myös ranta on lapsiystävällinen. Mökin pihan edessä menee mökkitie, jossa ei ole läpikulkuliikennettä. Marjaisa kallioinen metsäalue heti mökin takana.

Artjärvellä on Pyhäjärven lisäksi myös Villikkalanjärvi ja Säyhteenjärvi. Villikkalanjärvellä n. 3 km:n päässä on kunnan yleinen uimaranta. Uimarannan lähellä myös pallokenttä, pururata ja kesäteatteri. Toinen yleinen uimaranta ja matonpesupaikka Pyykkinekka n.1.5 km päässä kohteesta. Artjärvi kuuluu Päijät-Hämeen maakuntaan, osa Pyhäjärvestä on Uuttamaata. Muita paikallisia liikuntamahdollisuuksia: liikuntahalli ja kuntosali, ratsastus, ladut ja luistelukenttä (talviolot huomioiden), kuntoilureittejä ja lähiliikuntapaikka 1 km kylän keskustassa Kotokolmion alueella.

Hoidetut ladut, etäisyys 1 km. Liikuntahalli (mm. tennis ja sulkapallovuoroja varattavissa), etäisyys 3 km. Ratsastus, etäisyys 8 km. Kymiring 45 km. Artjärven keskustassa sähköauton latauspiste (n. 1 km mökiltä).

Orimattilan keskusta 25 km, Lahti 45 km, Kouvola 47 km, Messilä n. 55 km., Loviisa 49 km, Porvoo 61 km, Kymi-Ring 45 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot