HUVILA FERDINAND, Kotka

Kotka , Kymenlaakso    Katitsuontie 18    8 Henkilöä    Hinta Alk. 1686€/ viikko

Kotkasta 20 km pohjoiseen, Kymijoki 10 m, pehmeä, syvä mutapohja, laituri, oma vene.

Hirsihuvila 2012, tupakeittiö, makuuhuone parivuode (140 cm leveä), sauna (sähkö), pesuhuone 2 suihkua ja wc, terassi.
Yläkerta: makuuhuone parivuode (160 cm leveä), makuuhuone 2 vuodetta (80 cm ja 120 cm leveät), oleskeluaulassa levitettävä vuodesohva kahdelle, wc, parveke.
Pihavarasto.

Huom! Majoitushintaan sisältyy kylpypalju valmiiksi täytettynä ajalla 1.4. – 30.11. vuosittain. Kylpypalju ei ole käytettävissä pakkaskeleillä. Jos asiakas haluaisi vaihtaa paljun veden loman aikana, on lisämaksu 20 €/täyttö.

Asiakkaiden vuokrattavissa on kolme vaihdepyörää sekä yksi sähköavusteinen vaihdepyörä:

3-vaihteinen unisex Helkama polkupyörä (28”), 7-vaihteinen unisex Helkama polkupyörä (28”), 7-vaihteinen Helkama nuorisopyörä (26”) sekä 3-vaihteinen sähköavusteinen unisex Helkama polkupyörä (28”).

Sähköavusteisen Helkama pyörän vuokra on 35 € / vrk ja 135 € /viikko. Muiden aikojen hinnat sovitaan erikseen.

Muiden pyörien vuokra on 15 €/ pyörä /vrk ja 50 € / pyörä / viikko. Muiden aikojen hinnat sovitaan erikseen.

Pyörät vuokrataan suoraan omistajalta vähintään kahta päivää ennen. Pyörän vuokran voi maksaa paikan päällä käteisellä.

Jos tiedät jo mökin varauksen yhteydessä haluavasi vuokrata jonkun polkupyöristä, niin voit mainita asiasta jo varauksen lisätiedoissa. Pyöräilyreitti kulkee Kymijokea myötäillen, idyllisessä maalaismaisemissa tai luonnonsuojelusuon reunamilla metsämaisemissa.

Teknisesti hyvin varusteltu huvila kosken rannalla aurinkoisella tontilla. Nurmikkopiha, sorakenttä, omenapuita pihassa. Ilta-aurinkokuistit. Terassit useammassa tasossa Kymijokeen asti.

Murtohälyttimet, valaistuksesta osa säädettäviä led-valoja, induktioliesi, ilmalämpöpumpppu-tekniikalla varustettu kuivausrumpu, langattomasti ohjattu lattialämmitys maalämmöllä, ekologinen jäähdytys-systeemi maalämmön kautta, saunassa audiolaitteisto, keskuspölynimuri, wlan-verkko n. 100 mbs (operaattorin käytännön nopeus on yleensä n. 50 mbs, mutta nopeuden vaihteluväli voi välillä olla n. 10 – 50 mbs). Kivilattiat alakerrassa, yläkerrassa parketit.

Mökki sijaitsee koskialueella, jossa kalastus edellyttää erillisen kalastusluvan, jonka voi ostaa mökin omistajalta. Koska kyseessä on erikoiskalastusalue, ei mato-onginta ole mahdollista. Käytännössä mökin veneestä tai rannalta virvelöinti edellyttää erillisen kalastusluvan ostamista.

Kalastusoikeus koskien ala- ja yläpuolella paikallisen kalastusseuran alueella sis. mökin vuokraan (esim. alapuoliselle alueelle on mökiltä n. 2 km:n matka, mutta sinne ei pääse kosken vuoksi mökin veneellä). Mökin naapurissa kalastusvälinevuokrausta sekä tilattavissa opastettuja kalastusretkiä. Ranta soveltuu vain uimataitoisille, sillä vesistö on virtaavaa aluetta.

Valkmusan kansallispuisto 5 km, Kotka 20 km, Maretarium, Sapokan vesipuisto 20 km, Langinkoski 15 km.

Omistajan koira käy toisinaan mökillä, mutta asiakkaat eivät saa tuoda lemmikkiä kohteeseen.

Naapurina mökit nrot 1277, 1278 ja 11212 noin 300-500 m säteellä.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot