LOKKI, Verla

Kymenlaakso , Verla    Verlantie 73    3 Henkilöä    Hinta Alk. 337€/ viikko

Kouvolasta 30 km pohjoiseen, Iso-Kamponen 25 m (pituus 1 km, leveys 2 km), kova, loivasti syvenevä hiekka/savipohja, laituri, soutuvene ja polkuvene. Ranta, vene ja polkuvene yhteiskäytössä.

Puurakenteinen mökki 2008, tupakeittiö, jossa kaksi vuodetta ja parvisänky, johon pystysuorat tikkaat.
Pesuhuone, jossa suihku ja wc, sauna puukiukaalla.
Iso katettu terassi, terassi kautta kulku pukuhuoneeseen ja saunaan, jossa puukiuas, saunassa ei ole peseytymismahdollisuutta, mutta mökissä on suihku. Terassin kautta on myös kulku kesähuoneeseen, jossa vuode.

Juomavesi on tutkittu ja täyttää talousveden kriteerit, mutta ajoittain siinä on hajuhaittaa.
Huom! Mökissä ei ole uunia, vaan kaksi keittolevyä ja mikro. Lokki on kolmen mökin pihapiirissä sijaitseva kiva pieni vuokramökki. Mökki sopii hyvin vaikka pariskunnalle. Samalla alueella on vuokramökit 13810, 13811 ja 13813. Näihin kolmeen mökkiin mahtuu 15-18 hengen seurue loman viettoon samaan pihapiiriin.

Tämän vuokramökin läheisyydessä on hyvät marja- ja sienimaastot sekä Iso-Kamponen on hyvin kalaisa järvi. Mökkien pihapiirissä on yhteiskäytössä katettu tulipaikka, leikkialue, pingispöytä katoksessa sekä kaksi polkuvenettä.

Verlan tehdasmuseo (Unescon maailmanperintökohde) 2 km, Jaala 11 km, Tykkimäen huvipuisto 27 km, Vesipuisto Aquapark 27 km, Bogeygolf 29 km, Kouvola 31 km, Mielakan laskettelukeskus 32 km, Repoveden kansallispuisto 46 km, Lahti 66 km, Lappeenranta 106 km, Nuijamaan raja-asema 132 km, Helsinki 157 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot