VILLA KATRIINA, Hamina

Hamina , Kymenlaakso    Reiviikintie 128    6 Henkilöä    Hinta Alk. 875€/ viikko

Kotkasta 38 km itään, Suomenlahti/Reiviikinlahti 20 m, nopeasti syvenevä hiekkapohja, soutuvene ja iso laituri, jossa sähköt ja vedet, syvyys n. 3 m.

Hirsihuvila 2007, keittiö, olohuone, makuuhuone parivuode, työhuone vuodesohva, erillis-wc, pesuhuoneessa suihku ja wc, makuuparvella (maks. korkeus 1,7m) parivuode, iso osin katettu terassi.

Kohteessa ei ole saunaa 1.11. – 30.4. välisenä aikana. Ainoa sauna on kesäaikaan käytössä oleva vuonna 2020 valmistunut rantasauna.

Rantasaunassa on vesisäiliöllä varustettu puukiuas, vedet kannetaan 30 metrin päästä. Pimeään aikaan retkilyhdyt luovat tunnelmaa sähköttömään saunaan. Sekä löyly/pesuhuoneesta että pukuhuoneesta on kaunis näkymä Reiviikinlahden pohjukkaan ja saunaterassille paistaa ilta-aurinko.

Mökissä on wifi-yhteys (4G-reititin), kolme ilmalämpöpumppua ja 2 tv:tä, joista toinen on smart-tv. Varastona toimivassa autotallissa on 2 polkupyörää, 2 kajakkia ja 2 SUP-lautaa vapaasti käytettävissä. Kaasugrillin lisäksi käytettävissä myös kaasugrillipoltin, muurikkapannu ja savustuslaatikko. Voimapistorasia 3x16A täyssähköautojen lataukseen lisämaksutta.

HUOM! Autotallin varusteet, kaasugrilli, soutuvene ja rantasauna ovat käytettävissä vain 1.5. – 31.10. välisenä aikana.

Varaathan vakuusmaksun 150 euroa käteisenä paikan päällä maksettavaksi. Vakuus palautetaan loman lopussa tarkastuksen jälkeen.

Villa Katriina on tasokas modernisti sisustettu vuokrahuvila. Huvila soveltuu hyvin lapsiperheille, isolla nurmialueella mahtuu leikkimään ja pelailemaan. Paikka soveltuu hyvin myös vaikka veneilijän tukikohdaksi ison laiturin ansiosta.

Tälle huvilalle voit saapua vaikka omalla helikopterilla, etupihalla on helikopterin laskeutumiskenttä!

Hamina 10 km, Haminan linnoitus, Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon on venekuljetukset Haminasta, Kotka 38 km, Vaalimaan raja-asema 40 km, Valkmusan kansallispuisto 50 km, Kouvola 61 km, Helsinki 157 km.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot