VIRRANSIVU, Kaipiainen

Kaipiainen , Kymenlaakso    Vääntäjäntie 148    8 Henkilöä    Hinta Alk. 1865€/ viikko

Kouvolasta 29 km itään, Vääntäjänvirta 40 m, hiekoitettu ranta, laituri, oma vene. Vääntäjänvirta on erittäin pitkä vesistö, joka yhtyy Immasenjärveen.

Puurakenteinen talo 2009, keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone parivuode ja tv, toinen makuuhuone 2 vuodetta, kolmas makuuhuone 2 vuodetta, neljäs makuuhuone 2 vuodetta. Kodinhoitohuone, pesuhuone, jossa wc, suihku ja kylpyamme, lisäksi erillinen wc, katettu terassi.

Talossa on koneellinen ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu ja internet.

Päärakennuksessa ei ole saunaa, mutta käytössä on erillinen hyvin varustettu rantasauna (25 m²), jossa on pesuhuone, iso takkatupa, minikeittiö ja kaksi vaihtoehtoista vuodepaikkaa.

Rantasaunan yhteydessä oleva palju on vapaasti käytettävissä. Grillikatos, jossa kaasugrilli, mahdollisuus myös puiden polttoon. Vieressä on myös nuotiopaikka.

Kahden auton katos. Tasokas ja tilava Virransivu sijaitsee luonnontilaisella rinnetontilla useiden kymmenien kilometrien mittaisen vesireitin varrella, jossa on hienot maisemat vaikkapa melojille.

Tälle vuokrahuvilalle mahtuu isompikin porukka mukavan loman viettoon.

Tykkimäen huvipuisto 25 km, Vesipuisto Aquapark 25 km, Bogeygolf 25 km, Mielakan laskettelukeskus 29 km, Kouvola 29 km, Lappeenranta 69 km, Lahti 90 km, Nuijamaan raja-asema 93 km, Helsinki 165 km.

Huom! Viikonloppuvaraukset vain klo 14.00 asti, kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin (A-kaudella) viikonloppuvaraukset päättyvät klo 12.00.vuokraa mökki ja loma asunnot


Vuokrattavat lomamökit Suomessa

vuokraa mökki ja loma asunnot